Palvelut


 

Kuntoarvio

Teemme tulisijan ja savupiipun kuntoarvion maksutta. Arvioimme kunnon silmämääräisesti ja savupanoskokeella nuohoojien opastamalla tavalla.  Meiltä voit tilata myös   Nuohousalan Keskusliiton hyväksymän virallisen paloturvamestarin tekemän tulisija- ja savupiippututkimuksen. Tutkimuksessa savupiipun tiiveys mitataan hyväksytyin mittalaittein. Paloturvamestarin tekemä tutkimus on maksullinen.

 
 

Uudet tulisijat ja vanhan korjaus

Muuraamme pönttöuunit ja vuolukiviuunit niin vanhaan kuin uuteenkin taloon. Saat meiltä haluamasi näköisen ja kokoisen tulisijan alusta loppuun saakka tehtynä. Elvytämme myös vanhat tulisijat mahdollisuuksien mukaan takaisin käyttökuntoon.

 
 

Muuraukset

Ammattitaitoiset muurarimme korjaavat savupiippusi pahimmin rapautuneet osat uudelleenmuurauksella. Muuraamme vanhan savupiipun tarvittaessa vaikka kokonaan uusiksi. 

 
 

Savupiipun putkitus

Asennamme Hormexin haponkestävät sisäpiiput mm. öljylämmityskattiloille sekä kiukaille ja kaminoille.

Meiltä saat myös vedonparantajat ja muut lisätarvikkeet parantamaan savupiippusi toimintaa.

 
 

Savupiipun liukuvalupinnoitus

Pinnoitamme rapautuneet hormistot Hormex Ceramic -piipunkorjausmassalla. Käytämme nykyaikaista ja laadukasta ilmapallomassausmenetelmää. Työmenetelmä mahdollistaa pinnoituksen tekemisen siististi.

Olemme Hormex Oy:n kouluttama ja hyväksymä asennusliike.

 
 

Valmispiiput

Asennamme CE-merkityt Hormex Nova SM -terässavupiiput uusiin ja vanhoihin taloihin. Saat terässavupiipun haluamallasi värillä täysin käyttövalmiiksi paikalleen asennettuna.

Terässavupiipuillamme on 15 vuoden takuu.

 
 

Yhteistyössä: